Yhteishyvä - Smart Marketing

Yhteishyvä on läsnä lähes jokaisen suomalaisen arjessa.

Yhteishyvä tavoittaa lähes 3 miljoonaa suomalaista kuukausittain.

Painettuna se on tavoittavuudeltaan ylivertainen ja verkossa se tavoittaa lähes miljoona kuluttajaa.

Moneen toteutukseen taipuvat mainosratkaisut sekä laajat sisältökokonaisuudet mahdollistavat vaikuttavan markkinointiviestinnän. Tutustu caseihin ja ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

1,8 milj.

Lukijaa per numero

900 000

Kävijää kuukaudessa

84 000

Facebook seuraajaa

39 000

Instagram seuraajaa

Kasvata myyntiä asiakasomistajien omassa mediassa.

  • Yhteishyvä lehti & liitteet

  • Yhteishyvä verkkomainonta

  • Yhteishyvä natiivimainonta

  • Yhteishyvä sosiaalinen media

  • Tulossa: reseptiikka ja video

Yhteishyvä myyntikuva

Case Silmäasema

Tavoitteena oli rakentaa ja vahvistaa mielikuvaa asiantuntijana: Mitä kaikkea silmäleikkauksilla voidaan hoitaa, ja milloin silmäleikkaus on ajankohtainen?

Ennen sisällöntuotannon aloittamista kysyimme lukijoilta, mikä silmäleikkauksissa askarruttaa ja vastausten sekä asiantuntijan mielipiteiden perusteella tuotimme lukijoita kiinnostavan monikanavaisen kokonaisuuden, joka sisälsi perinteisten artikkeleiden lisäksi myös kattavan videototeutuksen.

Case Oral

Tavoitteena oli edistää suomalaisten yleisterveyttä kertomalla vaarallisesta sairaudesta, jonka hoito on Oralin kautta helppoa ja tehokasta.

Veimme kuvausryhmän Oralin erikoishammaslääkärin vastaanotolle ja tallensimme faktat sekä vinkit suun terveydenhoitoon. Aktivoimme lukijoita suun hoitoon myös somessa. Sisällöillä kerrottiin parodontiitista, annettiin vinkit omahoitoon ja ohjattiin testiin.

Case Eckerö Line

Tavoitteena oli rakentaa laivaruokailun ja Buffet Eckerön myönteistä mielikuvaa ja tunnettuutta sekä tuoda esiin kattausten takaa löytyviä ihmisiä ja heidän ammattitaitoaan.

Nostimme esiin huipputason ammattitaitoa kurkistamalla laivan keittiöön, pinttyneitä buffet-mielikuvia ravisteltiin Yhteishyvän somessa ja sisällöillä konkretisoitiin buffet-ruokailijan mahdollisuuksia koostaa juuri itselleen sopivia annoksia ja menukokonaisuuksia.

Mediakortti

Tutustu mediatietoihin monikanavaisessa Yhteishyvässä. Mikäli voimme auttaa mediasuunnittelussa, ota yhteyttä!

Lue lisää

Yhteishyvä mediakortti

Kun haluat, että olemme sinuun yhteydessä.

Toivottu yhteydenottotapa

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessä tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.