S-Suora - Smart Marketing

Kohdennettua ja henkilökohtaista markkinointia.

Kohdenna ja personoi viestisi haluamillesi asiakkaille.

T1A9069 preview

S-Suora sisältää S-ryhmän kohdennetun suoramarkkinoinnin ratkaisut.

Prisman sähköpostit (KT & PT- uutiskirjeet) ja uutiskirjeet sekä Yhteishyvän sähköpostit, kirjesuorat ja uutiskirjeet vievät viestisi perille.

Suoramarkkinoinnin ratkaisumme nojaavat kattavaan asiakasymmärrykseen, jota hyödyntämällä autamme kumppaniyrityksiämme kohdentamaan toimenpiteitään tehokkaasti ja tekemään parempia johtopäätöksiä.

Tutustu videolta lisää S-Suoran tarjoamiin mahdollisuuksiin!

1 milj.

Sähköinen suora

3,8 milj.

Kirjesuora

2,5 milj.

Telemarkkinointi

550 000

SMS suora

S-Suora

Kirjesuora

Suoramarkkinointikanava, joka mahdollistaa lähes kaikkien suomalaisten kotitalouksien tavoittavuuden. Kirje koetaan henkilökohtaiseksi viestinnän muodoksi ja on tehokas keino aktivoida potentiaalisia asiakkaita.

Toteutus tehdään alueellisesti tai valtakunnallisesti sisältäen osoitteiston, materiaali- ja painotyöt sekä postittamisen.

S-Suora

Telemarkkinointi

Tavoitat tarkasti ja kattavasti halutun kaltaisia ihmisiä. Voit myös personoida soitettavien viestien sisällön eri soittoryhmille laadukkaiden kohdennuskriteerien avulla.

Toteutus tehdään alueellisesti tai valtakunnallisesti sisältäen soittokohteet sekä soittotyön sovittuna kokonaisuutena.

S-Suora

Sähköinen suora

Tavoittaa kohdennetusti halutun kaltaisia ihmisiä personoidulla viestillä Prisman tai Yhteishyvän kautta. Toteuttaminen on nopeaa ja tulokset helposti mitattavia.

Toteutus tehdään alueellisesti tai valtakunnallisesti sisältäen viestiryhmän/-ryhmät, kampanjatrafikoinnin sekä kampanja-analyysin.

Kun haluat, että olemme sinuun yhteydessä.

Toivottu yhteydenottotapa

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessä tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.