Prisma Media - Smart Marketing

Prisma Media

Suomen suurin kauppa nyt myös mainostajien käytössä!

psirma

Prisma Media yhdistää vahvat S-ryhmän brändit, sesongit, kuluttajien tarpeet sekä palvelevan markkinoinnin asiakkaille relevantiksi kokonaisuudeksi asiointi- ja ostohetkellä.

KVARTAALIPAKETTIKUUKAUSIPAKETTIVIIKKOPAKETTI (MIN. 2 VKO)VIIKKOPAKETTI (1 VKO)
HINTA (€)120.00045 00029 00015 000
KANAVAT (sis. kohderyhmä ja työt, julkaisu ja raportointi)Sähköinen suora (kolme lähtöä), uutiskirjeet pt tai kt (kaksi mainospaikkaa), sosiaalinen media (kolme valittua toteutusta somekonsepteista), mainonta prisma.fi tai foodie.fi (viisi viikkoa näkyvyyttä yhteensä sesoingin aikana)Sähköinen suora (yksi lähtö), uutiskirjeet pt tai kt (yksi mainospaikka), sosiaalinen media (kaksi valittua toteutusta somekonsepteista), mainonta prisma.fi tai foodie.fi (kaksi viikkoa näkyvyyttä yhteensä sesongin aikana)Sähköinen suora (yksi lähtö), uutiskirjeet pt tai kt (yksi mainospaikka), sosiaalinen media (yksi valittu toteutus somekonsepteista), mainonta prisma.fi tai foodie.fi (yksi viikko näkyvyyttä yhteensä sesongin aikana)Uutiskirjeet pt tai kt (yksi lähtö), mainonta prisma.fi tai foodie.fi (yksi viikko näkyvyyttä)

Kaikki paketit sisältävät ostokäyttäytymiseen perustuvan kategorian potentiaalisimman kohdeyleisön, jonka pohjalta kohdennetut kanavat toteutetaan, sekä säännöllisen raportin myynti- ja asiakasvaikutuksista markkinoitavan brändin/tuotteen osalta. Hinnoittelu alv 0%.

Kun haluat, että olemme sinuun yhteydessä.

Toivottu yhteydenottotapa

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessä tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.