Meistä - Smart Marketing

Yhdessä kohti vetovoimaista markkinointia.

Mitä Smart Marketing on?

Smart Marketing on S-ryhmän kumppaniyrityksien tarpeisiin luotu palvelu. Kiihdytämme markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitystä sekä tuomme brändit ja asiakkaat lähemmäksi toisiaan markkinoinnin keinoin.

Autamme sinua viemään markkinointisi ja liiketoimintasi kehittämisen seuraavalle tasolle sekä palvelemaan asiakkaitasi paremmin.

Avullamme voit mm. parantaa asiakaskäsitystäsi, toteuttaa lanseerauksia ja muita aktivointitoimenpiteitä osumatarkasti, ymmärtää mitä tapahtuu missäkin asiakkaan ostopolun eri vaiheessa, todentaa miten investointi on tuottanut aina ostoon asti sekä kehittää tuotteiden houkuttelevuutta asiakkaille.

Ymmärrä

Älykäs markkinointi perustuu asiakkaiden ja ostomotiivien tuntemiseen. Tiimimme tutkii kuluttajien ostopolun eri vaiheiden kautta ostokäyttäytymistä sekä ilmiöitä tunnistaen asiakaskunnan potentiaalin.

Ymmärrä

Tavoita

Autamme kohdentamaan toimenpiteitä potentiaaliin perustuen ja tehostamaan asiakashankintaa, nykyasiakkaiden pitoa, tuote- ja palvelukehitystä sekä halutun mielikuvan vahvistumista.

Tavoita

Mittaa

Markkinoinnin vaikutusta myyntiin on ollut vaikea todentaa aukottomasti. Avullamme voit ohjata, optimoida sekä ennakoida toimenpiteiden tuottavuutta tuloksellisemmin kuin koskaan aiemmin.

Mittaa

Miten edetä kanssamme?

Ota meihin yhteyttä. Soita tai täytä yhteystietolomakkeemme ja olemme sinuun yhteydessä. Keskustelemme mielellämme, miten palvelutarjontamme voisi olla avuksi liiketoimintanne kehittämisessä.

Kun haluat, että olemme sinuun yhteydessä.

Toivottu yhteydenottotapa

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessä tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.