Meistä - Smart Marketing

Kotimainen kaupan media

Asiakasymmärryksen avulla markkinointi muuttuu palveluksi ja kuluttaja ystäväksi.

IAB

SOK Smart Marketing on Suomen laajin ja monipuolisin kaupan media, jossa tapahtuu miljoonia asiakaskohtaamisia joka päivä. Markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitystä kiihdyttävät palvelumme ovat luotu kumppaniyritystemme ja mainostajien tarpeisiin. Tuomme brändit ja asiakkaat lähemmäksi toisiaan tarjoten syvällisen asiakasymmärryksemme pohjalta mainostajia hyödyttäviä, lähes jokaisen suomalaisen tavoittavia, mitattavia ja aidosti kuluttajien tarpeisiin kohdennettavia markkinointitoimenpiteitä S-ryhmän eri kanavissa.

S-ryhmän printtimedian ja suoramarkkinoinnin ratkaisumme sekä digikanavamme ja myymälämainontamme muodostavat monikanavaisen kokonaisuuden, jotka muodostavat laajan asiakaskunnan tavoittavan kohtaamispaikan tuotteillesi ja palveluillesi.

Ymmärrä

Älykäs markkinointi perustuu asiakkaiden ja ostomotiivien tuntemiseen. Tiimimme tutkii kuluttajien ostopolun eri vaiheiden kautta ostokäyttäytymistä sekä ilmiöitä tunnistaen asiakaskunnan potentiaalin.

Ymmärrä

Tavoita

Autamme kohdentamaan toimenpiteitä potentiaaliin perustuen ja tehostamaan asiakashankintaa, nykyasiakkaiden pitoa, tuote- ja palvelukehitystä sekä halutun mielikuvan vahvistumista.

UUSI SMART TARJOOMAKUVA

Mittaa

Markkinoinnin vaikutusta myyntiin on ollut vaikea todentaa aukottomasti. Avullamme voit ohjata, optimoida sekä ennakoida toimenpiteiden tuottavuutta tuloksellisemmin kuin koskaan aiemmin.

Mittaa

Kun haluat, että olemme sinuun yhteydessä.

Toivottu yhteydenottotapa

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessä tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.