Case: Novita Oy - Smart Marketing

Novita Oy

Idea kampanjaan lähti neulontavimman kasvusta, mikä näkyi myös Yhteishyvän verkkosivun sisällöissä. Novitan Seitsemän Veljestä –lankasetti täytti myös 50 vuotta, joten juhlavuosi tarjosi tilaisuuden juhlistamiseen myös S-ryhmän asiakasomistajien keskuudessa. Kampanjan lopullisena tavoitteena oli tiedottaa asiakkaita Novitan tuotteiden saatavuudesta ja tukea lankojen myyntiä Prismoissa.

  • Neulontasisältö oli kasvanut Yhteishyvän verkkosivuilla, joten Yhteishyvän digiympäristö oli luonnollinen valinta kampanjalle. Sivuilla julkaistussa diginatiivissa jaettiin helppo sukkaohje, jonka avulla kuka tahansa onnistuu.

  • Artikkeliin ajettiin trafiikkia Yhteishyvän muissa digikanavissa: somenostolla, uutiskirjeellä ja verkkosivujen display-mainonnalla.

Refe linkedin (7)

ESIMERKKEJÄ TULOKSISTA JA TOIMENPITEISTÄ

Yhteishyvän verkkovierailijat olivat erinomainen kohderyhmä Novitan sukkaohjeelle:

  • Artikkelia luki yli 42,000 asiakasta
  • Displaymainonnan CTR oli jopa 0.89%
  • Neljän viikon kampanjajaksolla asiakkaita oli yli 12,400, mikä vastaa 31% kasvua edelliseen neljään viikkoon ja 43% kasvua viime vuoden vastaavaan jaksoon.
  • Kokonaismyynti taas kasvoi edellisvuoteen verrattuna 52% ja edelliseen jaksoon verrattun 28%. Kampanjassa kaikki voittivat: asiakasomistajat inspiroituivat kampanjasta, tämä inspiraatio kasvatti sitoutuneisuutta Novitan ja Yhteishyvän brändiin ja sitoutuneisuus johti Novitan kokonaismyynnin kasvuun.

Kun haluat, että olemme sinuun yhteydessä.

Toivottu yhteydenottotapa

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessä tämän lomakkeen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojaselosteestamme

Hei, huomasimme, että käytät tällä hetkellä Internet Explorer -selainta, jota ei enää aktiivisesti tueta. Jotta vierailusi sivustollamme olisi mahdollisimman sujuva, suosittelemme sinua vaihtamaan selaimeksesi esimerkiksi Google Chromen tai Mozilla Firefoxin.